top of page

Intellivent ® este un tip inovativ de ventilator pentru grupurile sanitare care stabilește un standard complet nou pentru aceste produse. Punctul de plecare in realizarea acestui model a fost de a oferi un ventilator silentios care poate fi utlizat cu mai multe usurinta si care poate fi programat in functie de preferintele fiecarui client sau in functie de necesitatile impuse de zona in care sunt montate.

Alegand ventilatoarele INTELLIVENT veti beneficia de

1.Control automat al umidității din incapere;

2. Comutator integrat de securitate;

3. Durata lunga de utilizare, peste 60000 de ore;

4. Silentios, nivel de zgomot de 21 dB

5, Intretinere facila, prin accesul facil la ventilator si tubulatura.

6. Control Panel care asigura posibilitatea reglarii in functie de preferinte si mediu;

7. Control integrat al vitezii de functionare al ventilatorului;

8. Temporizator, fiecare ventilator este prevazut cu un cronometru integrat programabil;

9.Comunicare, prin lumina emisa de LED;

10. Consum redus de energie, 2,1-5,5 W;

11. Capacitate mare de extractie, 134 mc/h

12. Design personalizat, posibilitatea de schimbare a capacelor frontale.

 

DATE TEHNICE

Capacitate maxima: 134 m³ / h

Nivelul presiunii acustice la 3m (Silent): 21 dB (A)

Consum de energie: 2,1 - 5,5 W

Perete Dimensiuni de montaj: 0/30 mm

Găuri: Ø105 / 127 mm

Material: ABS plastic

Grad de protecție: IP44

Tensiune: 100-240 V

Frecventa: 50-60 Hz

SERIA TF

Seria TF este o gamă completă de ventilatoare cu flux mixt in conducta care sunt foarte eficiente din punct de energetic. Aceste ventilatoare  sunt mai silentioase, si oferă o pesiune de două ori și jumătate mai mare decat a ventilatoarele convenționale, fiind in acelasi timp mult mai compacte, ceea ce le face ideale pentru multe aplicatii in care sunt folosite conductele.Ventilatoarele din seria TF pot funcționa în ambele poziții, orizontala și verticala. Pentru o functionare optima este necesara o curatare anuala. Toate partile  componente sunt detasabile fara a necesita demontarea conductelor. Ventilatoarele TF au o garantie de 5 ani.

 

DATE TEHNICE

Diametru: Ø100/125/150

Tensiune: 220-240 V AC

Capacitate: 107-140 m³ / h

Putere: 14-30W

Presiune: 41-65 Pa

Soundlevel: 20-35 dBA (3 m) in functie de diametru

Protectionclass: IPX4,-marcat CE

Ventilatoare grupuri sanitare

Ventilatoare si recuperatoare caldura

Fresh

Ventilatoare tubulatura

Recuperatoare de caldura

SERIA ID

Ventilatoare destinate pentru montarea orizontală sau verticală, în locații care necesita extracție de aer viciat din grupurile sanitare sau pentru transportul aerului intre diverse incaperi printr-un sistem de conducte. Pentru o functionare optima este necesara o curatare anuala.

 

DATE TEHNICE

Diametru: Ø100/125

Tensiune: 220-240 V AC

Capacitate: 107 m³ / h

Putere: 14W

Presiune: 41 Pa

Soundlevel: 36 dBA (3 m)

Protectionclass: IPX4,-marcat CE

Schimba aerul și păstrează căldura. 

Pax Eos 100H este prevazut cu funcție de preincalzire si oferă un beneficiu suplimentar atunci cand este frig afara: inainte de a intra aerul rece din exterior în clădire, este preîncălzit la cel puțin 18 ° C, de Eos, astfel încât este introdus la temperatura similara cu a incaperii. Acest lucru creează un mediu interior placut și economisește energie. Puteți alege: Dacă doriți Eos 100H sa functioneze automat in mod economic atunci când este frig afara, selectați setarea Eco. Dacă în schimb doriti un aport de aer placut la 18 ° C, treceți pe la modul Comfort. 

 

Controlul automatizat reprezinta inteligenta Eos

Toate modelele Eos au o funcție de control al umiditatii care crește automat fluxul de aer atunci când, de exemplu, faceti duș sau baie. Când umiditatea a dispărut, fluxul de aer se întoarce la setarea preselectata. Ați observat, probabil, că iarna aerul este de obicei extrem de uscat: buzele, mâinile și cuticulele trebuie să fie hidratate, astfel încât acestea să nu crape si sa nu devina dureroase. De aceea ne-am asigurat ca Pax Eos reface umiditatea în aerul introdus și face climatul interior mult mai confortabil. Când e cald afară și soarele incalzeste casa ta, Eos poate fi setat in modul Vara. În acest mod, Eos vă asigură eliminarea aerului cald din interior, astfel incat climatul interior sa fie cat se poate de racoros.

 

Simplu de instalat și intretinut.  

Unitatea este aprobata pentru instalarea în camere umede și poate fi pozitionata pe perete sau pe tavan. Când sunt pornite pentru prima data, recuperatoarele Eos se reglează automat la condițiile din clădirea dumneavoastră. Ajustarea setarilor Eos este necesara foarte rar. În cazul în care o ajustare devine totuși necesară, se poate efectua cu ajutorul telecomenzii, care este oferita o data cu unitatea.

Catalog
bottom of page