top of page

Uri Lock

Alb

Uri Clean

Uri Clean

Uri Clean

Alb

Modele

Pisoare fara apa

Uridan

ADMIRAL

CAPTAIN

CADET

COMPASS

PYLON

Zero miros + Zero chimicale=Igienă perfectă !

 

Elementul reprezentativ al pisoarelelor Uridan este blocajul mirosurilor, blocaj patentat de Uridan: Acest blocaj de mirosurilor funcționează cu ajutorul Urilock, un lichid special de blocare. Urilock constă in substanțe pe bază de plante și este biodegradabil. Datorită faptului că este mai ușor decât urina, urina va curge în mod automat direct spre scurgere.Urilock rămâne la suprafață și funcționează ca un capac lichid care blocheaza toate mirosurile de scurgere și canalizare.

 

Pisoarele fără apă Uridan sunt mai igienice decât sistemele convenționale cu spălare. Mediul umed în sistemele convenționale de spălare încurajează de fapt dezvoltarea de bacterii și ciuperci pe suprafețele pisoarului.

 

În plus față de protecția mediului, pisoarele Uridan va protejeaza si contul bancar. Doar un singur pisoar Uridan economisește până la 200.000 de litri de apă pe an, ajutandu-te astfel sa economisești bani.

 

 

Argumentele Uridan:

100% garanție nici un miros!

Nici o plasa, element antimiros piese si deodorizant!

Nici o componenta electronica, prin urmare, nici o defectiune!

Nici o  conducta dealimentare cu apă!

Nici un cablu electric!

Nici o membrană necesara!

Nici un element special de construcție!

Nici o garnitura de cauciuc, prin urmare, nici o defectiune!

Nici un blocaj!

Pisoarele fara apa URIDAN au fost create de designeri de top pentru a îndeplini in cel mai elegant mod cele mai înalte cerințe în ceea ce privește imbinarea intre forma si utilitate.

Pisoarele fara apa URIDAN pot fi găsite în multe hoteluri de top, spatii comerciale, școli, grădinițeși facilități preșcolare, precum și în clădiri de birouri și, desigur, in aeroporturi, stadioane si camping.

Gama larga de modele cu un design excelent include sigur un pisoar fara apa care va fi cel mai adecvat pentru fiecare aplicație.

Modelele de pisoare fara apa Amiral au o eleganță distinctă. Proiectantul nu a dorit doar crearea unui pisoar atractiv, ci un model. Datorită formei simplu, cu si un pisoar foarte usor de utilizat. Multumita suprafeti netede și rotunjite, pisoarele fara apa Admiral pot fi curățate foarte ușor și repede.

In plus, nu există șuruburi sau caneluri care ar putea face dificilă curățarea.

Finisaje disponibile

Solutii mentenanta si folosire

Datorită designului atemporal, pisoarul fara apa Cadet devine un adevarat model clasic. Pe lângă versiunea din ceramică, acest tip poate fi realizat  de asemenea în plastic ranforsat cu fibra de sticlă  (GFP). Acest material este chiar mai rezistentea decât ceramica. Se distinge

printr-un ciclu de viață fooarte lung și oferă un nivel ridicat de securitate împotriva actelor de vandalism

Finisaje disponibile

Solutii mentenanta si folosire

Pisoarul fara apa Captain a fost special realizat pentru a permite femeilor să facă ceea ce barbatii au fost în măsură să facă: sa utilizeze un pisoar fără a fi nevoie să se așeze. Modelul se distinge printr-un design perfect și cel mai înalt nivel posibil de igienă.

În sfarsit, femeile pot sa urineze fără a fi nevoie să atingă deloc scaunul de toaletă. Acest pisoar fara apa este foarte popular în cabane alpine.

Solutii mentenanta si folosire

Finisaje disponibile

Pisoarele fara apa Compass sunt ideale pentru familiile care locuiesc în blocuri și în locuințe unifamiliale. Acesgt model a câștigat, dasemenea, popularitate pentru utilizarea în case cu consum redus de energie. Pisoarul fara apa Compass este un model versatil care poate fi folosit atat de către barbati, femei și copii deopotrivă.

Solutii mentenanta si folosire

Finisaje disponibile

Solutii mentenanta si folosire

Finisaje disponibile

Pisoarele fara apa Pilon pot fi utilizate cu usurinta de catre barbati si copii, indiferent de varsta, multumita celor trei dimensiuni in care sunt disponibile (Mini, Midi, Maxi). Pisoarele fara apa Pylon oferă, de asemenea o reducere a costurilor datorită capacității de a fi instalate peste

scurgerile deja existente.

Admiral KH6

Admiral GVF6

Cadet KHC5

Alb

Beige

Negru

Gri

Granit

Uri Clean

Granit

Gri

Negru

Beige

Alb

Uri Lock

Uri Clean

Granit

Uri Lock

Uri Lock

Granit

Uri Lock

Granit

Gri

Negru

Beige

Alb

bottom of page