top of page

Perdele de aer GRAND

Perdele de aer

Klimaoprema

Scopul de bază al perdelelor de aer este de a preveni intrarea aerului rece sau cald intre 2 zone cu parametrii climatici diferiti. In cele mai multe cazuri, acestea sunt instalate la intrarea principală a unei clădiri, dar, uneori, ele trebuie să fie montata si în interior între două camere cu diferite temperaturi, de exemplu la depozite. O astfel de barieră invizibilă se realizează prin direcționarea debitului de aer cu o viteză adecvată spre deschidere. Bariera protejează interioarele de patrunderea din exterior a aerului cald sau rece, a prafului, insectelor, sau a mirosurilor neplacute. Mai mult decât atât, încălzire suplimentară a fluxului de aer generat de perdelele de aer este în măsură să asigure necesarul termic spatiului respectiv, în timp ce un filtru instalat asigură purificare continua a aerului din interior. Perdele de aer sunt în mare parte instalate

deasupra intrării prin montare tavan sau suspendate. Un alt efect al perdelelor de aer este de a uniformiza temperatura intre zonele superioare si inferioare prin recircularea aerului.

Perdele de aer seria GRAND sunt proiectate pentru instalare deasupra intrarilor in cladiri pentru oameni sau autovehicule la inaltimi cuprinse intre 2-4.5 m. Seria Grand este reprezentată de modelele 2510, 2517, 3510, 3517, 4510, 4517 care pot fi disponibile in mai multe variante: fără  încălzitor (N), termice (W) sau electrice (E).

 

Lungime:                 1000-1700 mm

Inaltime montaj:       2000-5000 mm

Perdele de aer SONATA

Seria de perdele de aer SONATA sunt destinate pentru instalarea în spații in care se pune accent pe estetica. Multumita carcasei lor cu forma ovala si spoturilor cu halogen încorporate, perdelele de aer SONATA se vor potrivi elegant în orice facilități, precum: hoteluri, banci, showroom-uri etc. În afară de culoare albă (RAL 9010), carcase sunt disponibile în roșu (RAL 2000), galben (RAL 1021) și gri (RAL 9006).

Perdele de aer seria SONATA sunt reprezentate de modele 2510 si 2517, termice (W) sau electrice(E). Pe baza de comanda sunt disponibile si dispozitive fără încălzire (N).

 

Lungime:                 1000-1700 mm

Inaltime montaj:       2000-5000 mm

Perdele aer GRAND
Perdele aer SONATA
Catalog
bottom of page