top of page

Incalzire electrica in pardoseala

HEMSTEDT

Incalzire electrica in pardoseala

Incalzire electrica pentru alei si trotuare

Solutii antiinghet pentru robineti si burlane

Incalzire electrica terenuri de sport

Sistemele moderne de încălzire prin pardoseală Hemstedt ® genereaza o sursă mare de căldură în pardoseala și creeaza un climat interior confortabil.

Sisteme de cabluri  subțiri pentru pardoseli

Covorașele de încălzire și cabluri de încălzire HEMSTEDT sunt foarte subtiri din punct de vedere al grosimii, fiind special concepute pentru instalarea sub placile de gresie sau parchet in bai, dusuri, bucatarii, camere copii, camere de zi si dormitoare. Cablurile de incalzire pot fi integrate direct în adezivul pentru gresie sau in sapa autonivelanta. Printr-o simpla tăiere poate fi ușor adaptat la diferitele tipuri de suprafata in care sunt montate. Puterea de încălzire prin pardoseală directa nu ar trebui să depaseasca 150 W / m².

Sistem uscat de cabluri pentru parchet laminat și podele

Noul sistem uscat stabilește noi standarde pentru incalzire, înălțime structura si montaj. Hemstedt ® a creat un concept unic de covorașe de încălzire prevazute cu un material din fibra de sticlă acoperit cu aluminiu care asigura o distribuție uniforma a căldurii intr-un interval scurt de timp. Cablurile de încălzire sunt extrem de subtiri, de doar 2,8 milimetri grosime,  incadrandu-se perfect in stratul de izolare fonica și sunt asigurate în permanență împotriva alunecării. Sunt ideale pentru renovari, construcții noi și, daca este cazul, pot fi demontate sau inlocuite foarte usor.

Sistemul de pozare uscat trebuie să fie instalate în încăperi uscate. Prin simpla tăiere, pot fi ușor adaptate la diferitele condiții structurale ale incaperilor. Toate componentele trebuie să fie stabile din punct de vedere termic până la 80 ° C, si este necesara o izolare fonica / termică , cu clasa B2 de rezistenta incendiu.

Covorasele de incalzire electrice pot fi instalate in pardoseala atat cu rol de stocare a caldurii cat si de incalzire directa în orice tip de mediu: uscat, umed sau ud, putand fi integrate in tencuiala sau in sapa.

Cablurile de incalzire HEMSTEDT sunt ideale pentru dezghețare gheață și zăpadă în aer liber, precum și pentru instalarea in beton sau nisip pentru topirea zăpezii / gheții de pe alei, drumuri de acces, scari, terase sau alte facilități în aer liber.

Trotuare, poduri, garaje, scari exterioare, rampe, drumurile de acces in spitale, scoli sau alte instutii- in oricare din aceste zone cu trafic intens in care zapada se poate depune si sa inghete în timpul iernii, cablurile de incalzire HEMSTEDT pot interveni transformand toate aceste zone in zone sigure pentru circulat

Pentru această utilizare intensa Hemstedt® oferă solutii de incredere pentru incălzirea suprafațelor: asfalt, beton, șapă și nisip. Acestea garantează dezghețarea în condiții de siguranță si previne formarea de zăpadă și gheață. Cablurile sunt disponibile si cu solutii de a rezista vibratiilor generate de trafic. Pentru drumurile asfaltate Hemstedt ofera covoare adecvate cu rezistenta la temperaturi pe termen scurt de până la 240 ° C. Cablurile de încălzire sunt, de asemenea, disponibile ca bobine complet asamblate.

Cablurile de incalzire HEMSTEDT sunt proiectate pentru încălzirea conducte de apă din metal sau plastic expuse la inghet si temperaturi de pana la -20 ° C. Sistemul de monitorizare automat previne  răcirea inacceptabila,inghetul, și asigură o temperatură minimă pentru functionarea conductelor, de exemplu conductele de apa in aer liber pentru animale. Termostatul monitorizează temperatura exterioara si porneste functionarea la  + 5 ° C și se opreste la depășirea + 15 ° C, astfel cererea de energie electrică este redusă automat la un nivel minim.

Instalare rapida, fără efort

Cablul de încălzire trebuie sa fie montat lejer,cu mici curbe, de preferință de-a lungul partii de jos a tubului, atașat. În locurile cu necesar crescut de energie, cum ar fi robineti, se recomanda doua sau mai multe incercuiri cu cablul electric pentru a preveni inghetul. Tevile din plastic trebuie să fie mai întâi învelit si protejate cu folie dealuminiu.

Un strat de izolație termică cu grosime de cel puțin 20 mm garantează nu numai funcția de încălzire, dar si reduce necesarul de căldură semnificativ.

Proprietarii și managerii de facilitati profesionale sportive: cum ar fi stadioanele de fotbal și terenuri de golf, au inceput să utilizeze din ce in ce mai mult de posibilitatea de încălzire a gazonului.

Terenul înghețat este dezghetat si incalzit, permitand astfel și creșterea extinsa a ierbii. Acest lucru permite folosirea terenurilor pe tot parcursul anului, menținand sau prelungind sezonul de folosire. Sistemul de incalzire poate asigura si un timp mai redus de uscare dupa ploi. Riscul de accidentare al jucătorilor este astfel semnificativ redus.

Incalzitoare de gazon electrice ofera avantaje fata de încălzitoare de gazon termice mai multe avantaje : costuri de investii si de operare mult mai reduse, implementare mai rapidă și o eficiență mai mare.

Fiecare cablu de încălzire a gazoanelor are putere de 15-20 W / m și necesita alimentarea la 230 de volți și 400 de volți.

Sunt disponibile si cabluri de exemplu de 200m lungime prevazute cu cordon rece si soclu.

Incalzire in pardoseala
Drumuri acces
Incalzire burlane
bottom of page