top of page

Acest produs are ca scop principal de a absorbi contracțiile și mișcările de expansiune de tevi de deplasare longitudinală. Prin acest produs inovator, nu este necesar de a plasa orice fel de material pentru a reduce pierderea capatului traseului. Este foarte ușor de instalat, chiar și în rețele de conducte deja realizate. Urmați recomandarile producătorului, în scopul de a fi instalat în mod corect. NU dezasamblati! Dimensiunile disponibile sunt cuprinse intre 1/2' si 2".

Fitinguri Cupru lipire pentru AC

Fitinguri Cupru si Alama pentru instalatii frigorifice

Hecapo

Fitinguri Alama pentru AC

Fitingurile sunt realizate din cupru, conectare prin lipire/sudare, si sunt certificate international, standard EN 12735-1, pentru folosirea in instalatii de climatizare si AC. Fitingurile au cotele in Inch si au diametre de la 1/4' la 3 1/8'.  

Fitingurile sunt realizate din alama, conectare metalica, si sunt certificate international pentru folosirea in instalatii de climatizare si AC. Fitingurile au cotele in Inch si au diametre de la 1/4' la 3/4'

Conectori Cu antielectroliza

Compensator din bronz pentru dilatatie

Interiorul conectorilor este realizat din Poliamida intarita cu fibra de sticla, iar exteriorul este realizat din Cupru. Dimensiunile disponibile sunt cuprinse intre 1/2' si 4".

Fitinguri Cupru
Fitinguri alama
bottom of page